22 juni 2022

Recycle Domino Diezerpoort

Recycle Domino Diezerpoort

Community-art versterkt belang duurzaamheid in Diezerpoort. Hoe versterk je het belang van duurzaam wonen en leven bij wijkbewoners op een speelse manier? Op die vraag is een creatieve oplossing gevonden met het community-art project Recycle Domino. Woensdag 22 juni jl. is de dominobaan feestelijk ‘gelanceerd’ samen met deelnemers en wijkwerkers. Stadkamer nam een kijkje tijdens de productieweken en sprak met deelnemers en andere betrokkenen.

Wie de afgelopen weken het wijkgebouw aan de Radewijnstraat inliep, kon het kunstwerk-in-wording niet ontgaan. Een bonte rij attributen slingerend door het gehele gebouw. Hier hebben wijkbewoners de afgelopen weken flink geknutseld, getimmerd en geschilderd samen met community-art kunstenares Jacomijn Schellevis. Lees hier alles over dit project dat gefinancierd werd uit het Buurtcultuurfonds

Heb jij ook een goed idee voor je buurt? Een project of event met kunst of cultuur waarmee je buurtbewoners verbindt? Daar is geld voor beschikbaar. Wacht niet langer en bel of mail met Anne en Freek van Fonds Buurtcultuur.

Anne Blok  - anne.blok@stadkamer.nl | 0630417026 of
Freek van der Heide – freek.vanderheide@stadkamer.nl | 06-38593809

Bekijk meer nieuws