Heb je groene vingers? Ben je een echt buitenmens (ook als het regent)? Werk je graag met je handen? Dan is vrijwilliger ‘onderhoud Stadkamertuin’ echt iets voor jou!

Wat ga je doen als vrijwilliger onderhoud Stadkamertuin?
Als vrijwilliger onderhoud Stadkamertuin zorg je voor een mooi entree voor de bezoekers van Stadkamer. Dat is het belangrijkste doel in jouw werk. Je bent verantwoordelijk voor het netjes en schoon houden van alle stenen en perkjes rondom het gebouw van Stadkamer, locatie Centrum. Je schoffelt dus de perkjes, maar ook spuit of blaas je regelmatig alle stenen netjes. Ook verzorg je de planten in de Tuinkamer. Hierbij moet je denken aan het geven van water en onkruid verwijderen. Je werkt in principe zelfstandig buiten maar er is wel een vast aanspreekpunt beschikbaar waar je met jouw vragen terecht kunt.

Wat breng jij mee?
Je..

Info en aanmelden

Heb je interesse in deze vacature? We gaan graag met jou in gesprek tijdens de maandelijkse informatiebijeenkomst in Stadkamer centrum. Kijk hier voor de data. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Marijne Bos of Judith Bergman.

Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Aanmelden informatiebijeenkomst vrijwilligerswerk Stadkamer

Wil je algemene informatie over vrijwilligerswerk bij Stadkamer en over de diverse vrijwilligersrollen dan kun je aansluiten bij één van de informatiebijeenkomsten. De data van de informatiebijeenkomsten voor 2024 zijn:

  • dinsdag 10 september 2024, 19:00 - 20:30 uur
  • dinsdag 19 november 2024, 10:00 - 11:30 uur

Kijk ook eens naar