Donaties

Stadkamer heet alle Zwollenaren welkom
We merken dat veel mensen Stadkamer een warm hart toedragen en dat willen vertalen in een financiële bijdrage. We leggen je graag uit waarom dat voor alle partijen gunstig is.

Belangrijke voorziening
Stadkamer is voor veel Zwollenaren een vanzelfsprekende voorziening waar Zwollenaren komen om te lezen en te lenen, om te leren, voor cultuur of om elkaar te ontmoeten. 
We zijn een voor iedereen toegankelijke plek in de stad waar je welkom bent, inspiratie op kunt doen en mensen kunt ontmoeten. Maar ook een instelling die bijdraagt aan een goede taalontwikkeling en mediawijsheid, in en buiten het onderwijs. Ons Onderwijs team voor cultuur, media-en taal en wetenschap en techniek biedt ondersteuning en bemiddeling bij het realiseren van cultuur, leesplezier- en bevordering en wetenschap en techiek de klas. Iets wat enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen.

Er kan zo veel meer
Budgetten staan steeds meer onder druk en ook Stadkamer moet alle zeilen bijzetten om de stormachtige ontwikkelingen op het gebied van moderne media bij te houden. Daardoor blijft er soms te weinig tijd en geld over voor bijvoorbeeld een digitale werkruimte voor iedereen en extra aanbod en activiteiten voor kinderen en laaggeletterden.

Met jouw steun
Met jouw steun kunnen we een betere voorziening realiseren voor alle Zwollenaren. Je draagt concreet bij aan de kennisontwikkeling en het culturele klimaat in de stad. En je kunt daar als bezoeker van Stadkamer zelf van profiteren. Schenken is fiscaal extra aantrekkelijk want Stichting overO - waar Stadkamer onderdeel van is - beschikt over een zogenaamde culturele ANBI-status (ANBI/RSIN 865471575). 
Wij praten graag met je verder over ondersteuning van ons werk middels samenwerking of een schenking. 

Wil je meer weten over Stadkamer en haar werk neem dan contact op met afdeling communicatie via communicatie@stadkamer.nl 

Wat je verder moet weten
De medewerkers van Stadkamer vallen onder het beloningssysteem van de CAO Openbare Bibliotheken. Bestuursleden van Stadkamer ontvangen geen vacatiegelden. Voor verdere gegevens, zoals de adres- en Kamer van Koophandelgegevens, het BTW- en fiscaalnummer, ga naar Informatie over Stadkamer

Kijk ook eens naar